Over Rexes

In 2007 richtte Eric Haast, samen met zijn toenmalige collega Roel Peeters, IT-Linq automatisering B.V. op.
Naast het aanleggen van bedrijfsnetwerken verzorgt IT-Linq ook het beheer van hardware en software in de vorm van een Service contract. Verder levert IT-Linq server oplossingen, back-up en beveiligingssystemen.

Sinds april 2013 heeft IT-Linq automatisering B.V. haar Cloud Diensten ondergebracht onder de handelsnaam Rexes.
Rexes is specialist op het gebied van zakelijke Cloud Diensten en levert betaalbare en betrouwbare Voice over IP (VoIP) diensten. Kwaliteit gegarandeerd met behulp van de door in eigen beheer geleverde  ADSL, VDSL en glasvezel verbindingen. Tevens levert Rexes Cloud Diensten zoals Microsoft 365 diensten, Private Cloud en professionele back-up oplossingen voor uw belangrijke data. De principes van Rexes,

  • We gaan altijd voor de beste oplossing. We komen graag bij u langs om te inventariseren wat uw werkvloer nodig heeft
  • Persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel, net als enthousiasme voor onze diensten en producten.
  • We denken met u mee en proberen zaken vroegtijdig te signaleren en vooruit te denken, om onnodige problemen te voorkomen.
  • We komen onze afspraken na, werken efficiënt en wekken geen valse verwachtingen.
  • We zorgen dat u als ondernemer zo min mogelijk omkijken hebt naar IT-zaken in uw bedrijf. Op die manier hebt u de tijd om te doen waar u goed in bent: ondernemen! 

Wij staan voor persoonlijk contact en maatwerk, we luisteren graag naar uw wensen en zoeken de juiste oplossing voor uw onderneming.

Maak een afspraak, bel: 085-4896600!